Alertă după ce o casă a luat foc. Ce au reuşit pompierii

Alertă după ce o casă a luat foc. Ce au reuşit pompierii

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii arădeni au intervenit ieri noapte pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei case din cartierul Gai, din municipiul Arad. Focul s-a extins şi la acoperişul unei case vecine înainte de intervenţia salvatorilor. Nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a avut loc în jurul orei 2.00. La locul evenimentului, din cadrul Detașamentului Arad, au fost mobilizate de urgență, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, autoscara S42 și un echipaj SMURD, încadrate cu 14 salvatori.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la anexa casei, extins la o parte din acoperișul casei din vecinătate. Persoanele aflate în interiorul casei în momentul izbucnirii incendiului, s-au autoevacuat.

Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite de către forțele de intervenție, în aproximativ 45 de minute. Anexa casei, care servea drept spațiu pentru depozitare, a ars în totalitate.


De asemenea au ars 6 mp din acoperișul casei din vecinătate.  Datorită promptitudinii și profesionalismului pompierilor arădeni, casa a fost salvată și nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului: scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.