Pompierii în alertă – ard 30 de hectare de vegetație la marginea...

Pompierii în alertă – ard 30 de hectare de vegetație la marginea Timișoarei UPDATE Forţe suplimentare de intervenţie

0
DISTRIBUIȚI
Foto arhiva

Pompierii militari sunt în alertă după ce, astăzi, un apel la 112, a anunțat, în jurul orei 11:38 un incendiu de vegetație uscată în zona Ronaț din Timișoara, pe str. Nicolae Titulescu)

”La fața locului intervin 4 autospeciale de stingere și 10 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, 2 autospeciale de stingere cu 5 pompieri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara.


De asemenea, la incendiu intervin voluntarii din cadrul SVSU Săcălaz și SVSU Sânmihaiul Român. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 30 ha de vegetație, cu focare distincte”,  a anunțat ISU Timiș.

Pompierii acționează pentru localizarea si stingerea incendiului.

UPDATE Pe lângă forțele de intervenție din cadrul ISU Timiș, SVSU Săcălaz și SVSU Sânmihaiu Român, la locul incendiului s-au deplasat și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cărpiniș și SPSU Biarena.

Totodată, pentru suplimentarea forțelor la locul incendiului se deplasează două autocamione cu containere de stingere din cadrul Stațiilor de Pompieri Sânnicolau Mare și Deta și serviciile voluntare din localitățile Șag, Dudeștii Noi și Becicherec.

Pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență și asigurarea intervențiilor din raionul de intervenție a Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, s-a dispus creșterea capacității operaționale prin suplimentarea personalului cu cel aflat în serviciul de permanență

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.