Premierul Nicolae Ciucă a felicitat UVT pentru titlul european universitar la fotbal:...

Premierul Nicolae Ciucă a felicitat UVT pentru titlul european universitar la fotbal: „Tinerii sportivi români și-au demonstrat încă o dată valoarea”

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Nicolae Ciucă i-a felicitat, joi, pe jucătorii echipei de fotbal a Universității de Vest din Timișoara la Jocurile Europene Universitare de la Lodz (Polonia): „Sportul și educația sunt indispensabile pentru ca tinerii și copiii să se dezvolte armonios și să-și pună în valoare calitățile”.

„Tinerii sportivi români și-au demonstrat încă o dată valoarea și mă bucură cu atât mai mult faptul că fac performanță în sport și, în același timp, sunt preocupați să-și continue studiile.


Victoria echipei de fotbal a Universității de Vest din Timișoara la Jocurile Europene Universitare de la Lodz (Polonia) este o premieră pentru reprezentativa României la acest nivel și sunt convins că sportul universitar românesc are de câștigat prin exemplul acestor tineri campioni. Sportul și educația sunt indispensabile pentru ca tinerii și copiii să se dezvolte armonios și să-și pună în valoare calitățile. Felicit proaspeții campioni universitari europeni la fotbal de la UVT pentru victoria excepțională obținută în Polonia. Vă urez succes la competițiile viitoare și în viața de student”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara a participat la Jocurile Europene Universitare de la Lodz (Polonia).

Finala campionatului s-a dat între echipa UVT și echipa „State University of Trade and Economics” din Kiev, iar UVT a devenit campioană europeană universitară, scor 8-7 (0-0 după timpul regulamentar și prelungiri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.