Primarul Fritz a scos Direcția de Patrimoniu din subordinea Cosmin Tabără UDPATE...

Primarul Fritz a scos Direcția de Patrimoniu din subordinea Cosmin Tabără UDPATE Reacția viceprimarului: „Este un șantaj politic la care nu voi pleca niciodată capul”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei a semnat astăzi o dispoziţie privind delegările de atribuţii către viceprimarul Cosmin Tabără. Din noua listă lipseşte Direcţia de Patrimoniu, cea mai importantă structură pe care o coordona până acum viceprimarul PNL.

Potrivit unor surse din primărie, motivul „pedepsei” ar fi acela că viceprimarul s-a abţinut la ultima ședință a consiliului local, alături de colegii săi din PNL, la două proiecte de mediu, privind „şantierele curate” şi gropile ilegale din afara oraşului, deși în prealabil îi promisese lui Dominic Fritz că va vota proiectele.

UPDATE Cosmin Tabără consideră că decizia este una greșită și îi transmite primarului Fritz să nu lase Direcția de Patrimoniu la mâna celor care „știu totul la orice oră din zi sau noapte”.

„Este o decizie administrativă greșită din punctul meu de vedere, un fel de pedeapsă pentru faptul că am dreptul să-mi exprim votul în interesul timișorenilor.


Este un șantaj politic la care nu voi pleca niciodată capul, indiferent de ceea ce vor dori Dominic Fritz și USR să facă. Știu că Direcția de Patrimoniu este un «cartof fierbinte» și nu un «borcan cu miere», îmi este teamă că va ajunge și acolo DNA în scurtă vreme, dacă nu vor fi atenți. Legislație nu știu, chiar dacă au intenții bune. Și se vede în modul cum au administrat celelalte direcții. Știu că e presiunea «sfătuitorilor» pe Dominic Fritz, dar îl sfătuiesc să își asume el Patrimoniul, ca și conducere, și să nu-l lase pe mâna celor care știu totul la orice oră din zi sau noapte, că ne au arătat ce pot”, ne-a transmis Cosmin Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.