Rata de infectare cu coronavirus în Timiș crește încet, dar constant. A...

Rata de infectare cu coronavirus în Timiș crește încet, dar constant. A crescut și numărul pacienților de la Terapie Intensivă

2
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 169 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 762 teste efectuate (din care 583 teste rapide).


Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore la nivelul județului Timiș, 10 au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 1,48 (față de 1,33 ieri, 1,28 miercuri și 1,24 marți).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 35 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți 10 pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.043 de morți, de la începutul pandemiei.

La aceasta dată, la nivelul județului Timiș, nu sunt raportate focare COVID-19.

2 COMENTARII

  1. La Clinicile Noi au tăiat sporurile la ATI și UPU nenorociți acum sa între ei pe Covid în ATI.Bine ca la Babes se poate ca au conducere,Oancea a zis ca orice suporta dar sporurile la personal nu le taie ptr ca au fost acolo la greu,în special la asistenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.