Rata de infectare cu coronavirus în Timiș, creștere constantă. A crescut și...

Rata de infectare cu coronavirus în Timiș, creștere constantă. A crescut și numărul pacienților COVID internați la Terapie Intensivă

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 350 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 942 teste efectuate (din care 727 teste rapide). Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore la nivelul județului Timiș, 49 au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 4,8 (față de 4,42 ieri și 3,81 joi).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 86 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți 16 pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă.


În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.047 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat că, la aceasta dată, la nivelul județului Timiș, este activ și se află în supraveghere un singur focar COVID-19, la Centrul de Suport pentru Situații de Urgență și Criză Timișoar, unde au fost înregistrate patru cazuri de infectare cu coroanvirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.