Daniel Benzar a revenit la Politehnica. Care e vestea proastă din tabăra...

Daniel Benzar a revenit la Politehnica. Care e vestea proastă din tabăra alb-violetă înainte de cantonament

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a efectuat a şasea mutare a verii. Jumătate din noii veniţi sunt de fapt jucători reveniţi. Ultimul pe această listă fiind mijlocaşul ofensiv Daniel Benzar, plecat de la echipă după ce fostul antrenor Nicu Croitoru nu l-a inclus în lotul pentru partida cu Rapid din Cupa României.

Benzar (24 ani) a părăsit atunci echipa în luna noiembrie, fiind o vreme în Statele Unite, vechiul contract a fost rupt în iarnă, dar acum talentatul jucător din Diniaş l-a convins pe Bogdan Andone că se poate baza pe el în noul sezon. Fostul jucător al Rapidului a semnat pe doi ani de zile cu alb-violeţii, pentru care marcase de trei ori în zece apariţii în toamnă.

Poli pleacă mâine dimineaţă într-un stagiu de 11 zile la Slovenj Gradec, Slovenia. Chiar înainte de plecare timişorenii au primit o veste proastă – fundaşul Cosmin Huminic, care a lăsat o impresie bună încă de la prima apariţie seniorală – la Iaşi (scor 1-3), s-a accidentat grav – ruptură de ligament încrucişat – şi ratează probabil tot sezonul de toamnă.

E cu siguranţă un tânăr care va avea un cuvânt de spus în tricoul viola.


Suferim alături de el şi îi dorim însănătoşire grabnică. Fii tare, Humi!”, a fost mesajul clubului pentru jucător.

Politehnica va disputa în total patru jocuri de pregătire în Slovenia, primul adversar pare şi cel mai puternic, duminică e disputa cu NK Tabora Sezana, din prima ligă slovenă.

Cosmin Huminic Foto: Politehnica Timişoara – Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.