Ripensia a învins Şelimbărul, în ultimul amical din cantonament. Roş-galbenii, lipsiţi de...

Ripensia a învins Şelimbărul, în ultimul amical din cantonament. Roş-galbenii, lipsiţi de jucătorii de la „Vest”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia

Ripensia a obţinut o victorie cu o colegă de eşalon, la Simeria, în ultimul test din cadrul stagiului de la Haţeg. Roş-galbenii s-au impus în faţa celor de la CSC 1599 Șelimbăr, cu 2-1 în meciul de ieri.

Reamintim că „Ripi”, la fel ca şi celelalte două conjudeţene din „B”, şi-a aflat ieri şi programul din noul sezon, unul care va începe pentru roş-galbeni cu o deplasare grea, la Buzău.

Tot ieri, ripensiştii au disputat un nou test, de la care au lipsit jucătorii selecţionaţi în echipa UVT-ului pentru Jocurile Europene Universitare şi care vor lipsi de la echipă până în 28 iulie.


Mai exact Cosmin Gladun, Răzvan Morariu și Alexandru Piftor, dar şi Claudiu Matiş, rămas în afara lotului de cantonament.

Roș-galbenii au început partida de ieri cu: Dobre – Zamfirescu, Țieranu, Lalic, Fridrich – Călin, Stoi, Ene – Mihart, Gavra, Mitrov, dar la scurt timp de la start, Mitrov a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit de Vidrăsan. Au mai intrat: Toroc – Butnărașu, Chera, Stoica, A. Macrițchii, Szimionas și Vermeșan.

Ciocâlteu a deschis scorul în minutul 32 pentru sibieni, dar bănăţenii au revenit prin reuşitele lui Vermeşan (min. 60), singur cu portarul, şi M. Ene (85), gol dintr-o lovitură liberă.

”A fost un meci echiibrat, pe un fond de oboseală existent la ambele formații. Un scor de egalitate ar fi fost mai echitabil. Am reușit să corectăm erorile comise în disputa cu Corvinul, cu o singură excepție. Este vorba de faza golului primit, atunci când am comis o greșeală într-un moment de presing ofensiv. A fost singura eroare, în rest suntem mulțumiți. Ne bucură că din nou am încheiat meciul cu juniori născuți între 2004 și
2006, mă bucur că a marcat Vermeșan, cel care a mai avut o șansă mare pe
final”, a spus la final antrenorul Iulian Muntean.

Ripensia finalizează mâine cantonamentul şi conform programului anunţat ar trebui să joace miercuri cu Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.