Ripensia s-a „răzbunat” în testele din judeţul Hunedoara. Victorie la scor cu...

Ripensia s-a „răzbunat” în testele din judeţul Hunedoara. Victorie la scor cu divizionara „C” din Deva

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi / arhivă

Ripensia Timişoara a disputat azi al doilea test după startul stagiului centralizat de la Haţeg. Dacă în urmă cu două zile roş-galbenii au fost învinşi de Corvinul, la Hunedoara, astăzi bănăţenii s-au impus la scor în faţa celor de la CSM Deva, scor 5-0.

Jocul s-a desfăşurat pe terenul secundar (sintetic) al devenilor. Mitrov a deschis scorul în minutul 26. Au urmat reuşitele lui Vidrăsan (min.


28), Gavra (31) şi din nou Mitrov (48). Cel din urmă şi-a completat hattrick-ul în minutul 57, stabilind totodată scorul final.

Ultima partidă din cantonament a timişorenilor va fi cea contra colegei de eșalon CSC 1599 Șelimbăr, în 20 iulie. Joi, „Ripi” a fost învinsă de Corvinul, la Hunedoara, scor 1-3.

Ripensia: Toroc – Morariu, Țieranu, Fridrich, Gladun – Vidrăsan, Călin, Ene – Mogoş, Gavra (46, Gavra), Piftor. Au mai intrat: Szimionaș, Butnărașu, Mihart, Chera, Zamfirescu şi Stoi. 

UPDATE „Cel mai mare câștig al acestui meci este faptul că am reușit să marcăm multe goluri și să ne creăm o serie de ocazii. Vermeșan a avut la rândul lui o bară. De asemenea, îmbucurător este că nu am avut parte de accidentări, în condițiile în care am jucat pe teren sintetic, în condiții de ploaie. Singura excepție este cea a lui Piftor, care oricum acuzase în ultimele zile niște probleme în zona inghinală. La capitolul medical stăm bine, de luni urmând să se antreneze la capacitate normală și cei care au fost indisponibili în această perioadă, adică Lalic, A. Macrițchii și Stoica”, a declarat antrenorul Iulian Muntean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.