„Săptămâna Jacques Herold” la Muzeul de Artă. Timișorenii pot participa la o...

„Săptămâna Jacques Herold” la Muzeul de Artă. Timișorenii pot participa la o „vânătoare de comori”

0
DISTRIBUIȚI

Muzeul de artă timișorean a declarat perioada 4 – 9 iulie „Săptămâna Jacques Herold la Timișoara” și cu acest prilej organizează un concurs dedicat publicului de toate vârstele, care se dorește a fi o activitate recreativă.

Pentru a participa la acest concurs, este necesară documentarea despre viața și creația artistului Jacques Herold, vizitarea expoziției în cadrul muzeului, completarea formularului online disponibil AICI sau depunerea răspunsurilor la chestionar la intrarea în sălile expoziției.

Conceput ca o competiție tip „vânătoare de comori”, acest dialog între muzeu și iubitorii de artă este destinat cunoașterii mai aprofundate a expoziției „Complice des poètes – Gravuri și litografii Jacques Herold în ediții bibliofile”, prezentă până pe 15 iulie 2022 pe simezele Palatului Baroc din Timișoara.


Lucrările din expoziție provin exclusiv din colecții particulare ale căror proprietari sunt Cristina Simion și Emilian Radu România. În urma participării la competiție vor fi aleși prin tragere la sorți 20 de câștigători care vor fi recompensați cu materiale promoționale ale expoziției.

Muzeul Național de Artă Timișoara este deschis publicului în perioada verii de miercuri până duminică, între orele 13:00 – 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.