Sarmalele Reci lansează vinilul „Țara te vrea prost” cu un concert special...

Sarmalele Reci lansează vinilul „Țara te vrea prost” cu un concert special la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sarmalele Reci aduc la Timișoara concertul și vinilul „Țara te vrea te vrea prost”, un album document, cu piese de colecție, cu ocazia unui concert care va avea loc vineri, 8 iulie, de la ora 19, la Timișoara, pe terasa În Spatele Casei.

Printre melodiile de succes ale trupei se numără „Violeta”, „Gașca de la bloc”, „Vărsătorul”, sau „N-ai nimic pe sub tricou”. Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.
Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, „Țara te vrea prost” este un disc emblematic și, din păcate, încă actual. Pe vinil, reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, albumul va fi cântat în concert, în premieră la Timișoara.

„Mă întorc mereu cu bucurie în Timișoara.


Este un oraș frumos, îngrijit, cu o atmosferă aparte, plin de povești, în care istoria încă se simte și se vede. Ca artist, încerc să ajung cât mai des, să păstrez legătura cu publicul timișorean. Sunt oameni care știu muzică și care se bucură de muzică. Am fost în repetate rânduri cu fiul meu la Timișoara, l-am dus la festivalul de jazz de două ori. De fapt, suntem aproape înrudiți la Timișoara, pentru că fratele geamăn al lui Zentao, câinele meu, locuiește la Timișoara. De câte ori am ocazia, il duc să își vadă fratele și să se bălăcească împreună în Bega. De data asta voi veni fără copil și fără cățel. Voi veni cu colegii mei de la Sarmalele Reci pentru un concert pe terasa În spatele casei. Am auzit numai de bine despre tinerii care administrează acest loc, cei de la FITT, și abia aștept să îi cunosc. Venim cu vinilul «Țara te vrea prost», pe care l-am reînregistrat, într-o variantă de producție muzicală actuală. Venim cu un concert cu piese alese, majoritatea de pe albumul menționat, dar și cu piese pe care le știți foarte bine, și cu melodii noi. Sperăm să vă placă și de data asta de noi, cel puțin cât ne place nouă de voi“, ne-a declarat Zoltan Andras, solistul formației Sarmalele Reci.

Zoltan Andras, solistul formației Sarmalele Reci, și câinele său, Zentao

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.