Șase bărbați, reținuți de polițiști după ce au furat, în mai multe...

Șase bărbați, reținuți de polițiști după ce au furat, în mai multe nopți, bunuri dintr-un imobil, inclusiv arme cu aer comprimat

0
DISTRIBUIȚI

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Făget au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute încercă să escaladeze gardul unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din oraşul Făget, județul Timis.

Ajunși la fața locului polițiștii au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 29 și 30 de ani, în timp ce încercau să escaladeze gardul unui imobil, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.


Oamenii legii au aflat astfel că cei doi nu au fost singurii care au jefuit respectivul „obiectiv”, și nici nu era prima oară.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit că, cei doi bărbați, împreună cu alți patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, ar fi pătruns în mod repetat (în noapțile de 20/21.06.2022, 26/27.06.2022 şi 28/29.06./2022) în imobilul situat pe strada Gheorghe Doja din oraşul Făget, județul Timiș, de unde ar fi sutras patru arme neletale tip puşcă cu aer comprimat, 16 telefoane mobile, scule de pescuit, două motoferăstraie mecanice, produse casnice, bijuterii şi un ceas, prejudiciul fiind recuperat parțial. De asemenea, în urma investigațiilor efectuate au fost identificați și depistați în orașul Făget și ceilalți patru bărbați, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

Cei șase suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „furt calificat”, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.