Șeful CFR Călători Timișoara, filmat în biroul său când primea șpagă. Cine...

Șeful CFR Călători Timișoara, filmat în biroul său când primea șpagă. Cine sunt cei trimiși în judecată de DNA Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Florin Blăgăilă, directorul Sucursala Regionala Timișoara din cadrul Societății Naționale „CFR Calatori” SA, a fost trimis în judecată de DNA fiind acuzat de luare de mită. Alături de acesta procurorii anticorupție i-au trimis în fața instanței și pe omul de afaceri Dumitru Banda și pe fiul acestuia Dumittru Banda Junior. 

În biroul directorului, care era anchetat într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, cei de la DGA au instalat o cameră de supraveghere.


Ulterior, o parte a anchetei a fost preluată de DNA Timișoara. Conform imaginilor, anul acesta, în 17 martie, Blăgăilă a primit prin intermediul omului de afaceri 1.500 lei. Motivul – să urgenteze achitarea unei facturi în valoare de 33.724 lei, în cadrul unui contract încheiat cu SRTFC Timișoara, ce avea ca obiect „reparații și întreținere clădiri-lot Deva”. Conform anchetatorilor, suma remisă „cu titlu de mită ar fi fost pusă la dispoziția omului de afaceri de către fiul său, inculpat în prezenta cauză”. Banda este cercetat în libertate sub control judiciar pentru dare de mită, iar fiul său pentru complicitate la dare de mită.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Timiș.

3 COMENTARII

    • Traim intr-un stat esuat,totul este corupt,hoti la drumul mare,tara asta nu mai are nici o sansa…Daca comentezi si ajungi sa-i deranjezi te executa cu justitia! Exista doua solutii: o revolutie(dar suntem prea lasi ca popor) sau emigrarea in masa…

  1. D.N.A. unde-s mitele de milioane cu urbanismul, primăriile , rechinii imobiliari şi blocurile ilegale aprobate de consiliile locale??? Acolo şpăgi, nu 1500 lei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.