Spectacol de muzică și poezie la Timişoara în memoria lui Florian Moțu...

Spectacol de muzică și poezie la Timişoara în memoria lui Florian Moțu Pittiș

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică și poezie sunt invitați la un spectacol intitulat: „Sunt un frate tânăr“, eveniment care  readuce în memoria publicului cântecele și poeziile interpretate de Florian “Moțu” Pittiș din perioada petrecută alături de faimosul grup Pasărea Colibri. Concertul va avea loc joi 4 august la Porto Arte și va fi susținut de Dorin Andone, Vlady Cnejevici și Teo Boar.

Dorin Andone este absolvent al Institutului de teatru din Târgu Mureș, promoția 1987, apoi actor la Teatrul National Cluj, Teatrul L.S.


Bulandra, iar în prezent, actor al Teatrului Național “I.L. Caragiale”, București, membru fondator al trupei “Dor”.

Vlady Cnejevici s-a născut în data de 13 decembrie 1962, în Timișoara, ca fiu al reputatului rapsod popular Laza Cnejevici. Artistul a făcut parte dintr-o serie de trupe binecunoscute ca Progresiv TM, Compact, Pasărea Colibri, Laura Stoica Band, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, Pasărea Rock și a colaborat cu o serie de artiști ca Mircea Baniciu sau Mircea Vintilă.Ca și colaborator, de-a lungul anilor, Vlady Cnejevici a „pus umărul” la realizarea multor material discografice din repertoriul unor artiști consacrați, iar în 2020 a lansat primul său album de autor, Ieri și azi.

Născut la Arad, pe 29 martie 1965, Teo Boar (pe numele lui complet Lucian Teofil Boar) este o figură binecunoscută în breasla muzicii românești, grație numeroaselor colaborări pe care le-a avut de-a lungul anilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.