Zero oferte pentru construcţia arenei „Lego” şi la a doua încercare. Reacţia...

Zero oferte pentru construcţia arenei „Lego” şi la a doua încercare. Reacţia viceprimarului Tabără

1
DISTRIBUIȚI
arhivă

Preţul materiei prime, lipsa acesteia, războiul din Ucraina, ar fi printre motivele pentru care timişorenii nu vor avea prea curând un stadion nou. Viceprimarul Cosmin Tabără era optimist la începutul lunii în privinţa ofertelor din partea firmelor care ar vrea să construiască arena din Calea Buziaşului. Astăzi a sosit pe SEAP vestea proastă, niciunul dintre ofertanţi nu a răspuns la toţi factorii de evaluare electronici.

Viceprimarul, mare susţinător al proiectului, s-a declarat acum dezamăgit, dar promite că nu va renunţa la demers.


„Din păcate, din 11 societăți interesate de proiect, nu a fost depusă nicio ofertă pentru construcția stadionului municipal de tip „lego”. Motivele invocate au fost legate de prețul variabil al materiei prime, de lipsa acesteia în condițiile războiului de la graniță, a evoluției economiei mondiale. Sunt dezamăgit pentru că am sperat mult în construcția acestui obiectiv pe care mi l-am dorit foarte mult”, a scris Cosmin Tabără pe pagina sa de Facebook.

Esta a doua licitaţie ratată pentru noua arenă, de dimensiuni mai reduse, aproximativ 9.000 de locuri, şi pentru care autorităţile locale au suplimentat cu până la peste 100 de milioane de lei suma totală care ar fi destinată proiectului. Prima licitaţie ratată a fost la finele anului trecut.

„Știu că este nevoie de construcția lui și vă asigur că nu voi abandona lupta pentru realizarea lui. Voi încerca să conving în continuare de necesitatea lui, sper să-i conving și pe ceilalți colegi din executiv că e nevoie să facem mai mult pentru a-l construi. Din păcate, se pierd iar luni de zile care afectează desfășurarea activităților sportive și nu numai.
Vă asigur că voi rămâne perseverent în refacerea infrastructurii sportive din Timișoara”, a concluzionat Tabără.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.