Optimism în privinţa ofertelor de construire a arenei „Lego”. Aşteptările viceprimarului Cosmin...

Optimism în privinţa ofertelor de construire a arenei „Lego”. Aşteptările viceprimarului Cosmin Tabără

0
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără a anunţat astăzi că ofertele pentru construirea stadionului de tip „lego” din Calea Buziaşului vor fi dezvăluite pe 18 iulie. Există optimism în privinţa ultimei licitaţi în condiţiile în care au fost cerute clarificări la ANAP în privinţa proiectului.

„18 iulie, ora 15, este momentul în care vom deschide ofertele pentru proiectul tehnic și execuție la stadionul din Calea Buziașului, cunoscut drept „stadionul lego”.


Este un proiect la care țin foarte mult și sper să existe oferte pentru realizarea lui. Până atunci sper ca multe societăți să fie interesate de construcția lui, mai ales că au fost cerute clarificări, care au fost deja transmise către ANAP”, a scris Cosmin Tabără pe pagina sa de Facebook.

Prima licitaţie în privinţa „stadionului-lego” a fost un eşec, preţurile materialelor de construcţie crescând între timp. Acest fapt nu a atras nicio firmă doritoare să construiască arena în prima fază, fapt pentru care autorităţile locale au suplimentat până la peste 90 de milioane de lei suma totală care ar fi destinată proiectului. Stadionul ar urma să aibă undeva până la 9.000 de locuri, în faza iniţială, şi ar permite organizarea de competiţii internaţionale (UEFA) de importanţă mai redusă.

Viceprimarul Timişoarei a făcut trimitere şi la celălalt stadion, de mari dimensiuni, precum şi la îndelung aşteptata… sală polivalentă: „Ar fi prima construcție realizată de Timișoara după zeci de ani, pentru a repune infrastructura sportivă locală pe un drum bun. Stadionul “Dan Păltinișanu” este la Compania Națională de Investiții, unde este spre finalizare SF-ul. La fel și proiectul sălii polivalente, aflat în stadiul de finalizare a studiului de prefezabilitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.