Portofel plin cu droguri, găsit de un arădean. Proprietarul, un cetăţean din...

Portofel plin cu droguri, găsit de un arădean. Proprietarul, un cetăţean din Sri Lanka

0
DISTRIBUIȚI

Un portofel pierdut de un bărbat din Sri Lanka, găsit pe stradă, în orașul Arad, conţinea droguri.


Conform Poliţiei Locale Arad, un arădean a anunțat că a găsit un portofel în care, în afara actelor de identitate ale posesorului, cetățean străin, unul dintre compartimente conținea „un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect”.

Alături de cel care a anunțat găsirea portofelului era un srilankez care se declara prieten al deținătorului de drept și încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea portofelul.

„În pofida insistențelor sale, polițiștii locali au solicitat venirea deținătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conținutul pliculețului. Reacția de panică a lui B.V.M.P.G. și afirmațiile sale precipitate referitoare la conținutul pliculețului ce ar aparține unui alt compatriot au determinat solicitarea intervenției colegilor din Poliția Română (care are competența legală asupra drogurilor de mare risc). Sosit rapid la fața locului, un echipaj al MAI a preluat atât obiectele, cât și persoanele implicate în odiseea portofelului pierdut”, arată Poliția Locală Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.