Accident mortal, provocat de un adolescent fără permis

Accident mortal, provocat de un adolescent fără permis

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-189033737">

 

Accident deosebit de grav pe un drum judeţean din Timiş. Pe drumul dinspre Bethausen spre Cladova, un adolescent fără permis, a intrat cu tractorul într-o maşină care circula regulamentar. Şoferul autoturismului a fost ucis iar un alt bărbat, precum şi tânărul care a provocat accidentul, au fost răniţi.

Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorului auto, rănirea tânărului de 16 ani și a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Tânărul de 16 ani nu era sub înfluenţa băuturilor alcoolice, însă nu deţinea permis de conducere.

În urma verificărilor suplimentare efectuate cercetările au fost extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.