Timișoreanul Ravi a lansat un nou single care anunță albumul de debut

Timișoreanul Ravi a lansat un nou single care anunță albumul de debut

0
DISTRIBUIȚI

Pe numele său adevărat Răzvan Stochița, timișoreanul Ravi revine pe scena muzicală cu piesa Înger, o melodie   care anunță apariția unui album discografic prevăzut să ajungă în mâinile melomanilor în viitorul apropiat.

La 14 ani a început să scrie poezii, la 16, în timpul unei călătorii la munte, a descoperit folkul și pasiunea lui pentru artă și creație a început să capete forme și mai clare. De aici și până la a împrumuta o chitară, a se închide în casă două săptămâni și a învața să cânte prima melodie a fost doar un pas.


În 1997 Adrian Păunescu îl aude pe stradă cântând melodia „Două Fântâni”, rămâne impresionat de vocea lui puternică și aparte și îl invită la cenacul „Totuși Iubirea” ca debutant. Urmează două albume, lansarea trupei Hazard și un succes binemeritat, curmat din păcate de câteva probleme medicale care îl forțează să renunțe la carieră. Chiar dacă timpul a trecut, timișoreanul a rămas același tânăr pasionat de muzică folk, ea fiind cea care îl readuce acum în vizorul publicului, cu forțe noi și hotărât să își continue cariera muzicală.

Colaboratorii noii piese realizate de Ravi sunt :  Pian – Robert Anghelescu (Proconsul), Violoncel – Adrian Ciuplea (Vița De Vie), Tobe – Marcel Moldovan (Smiley, Steve Vai), Vioară – Florin Gherghel (concertmaistru Filarmonica Arad), Bass – Florin Barbu, iar mixajul și masterul au fost realizate de François Michaud la Wild Horse Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.