Traficant de droguri, prins în flagrant la un celebru festival. Ce s-a...

Traficant de droguri, prins în flagrant la un celebru festival. Ce s-a găsit la percheziții

0
DISTRIBUIȚI

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant, ieri, în timp ce-și vindea marfa chiar lângă scena de la festivalul Electric Castel de la Bonțida.


Polițiști din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca și B.C.C.O. Alba Iulia l-au capturat după ce acesta a vândut unui consumator un plic conținând 0,7211 grame substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive, respectiv 3MMC (3-Methylmetchatinone).

”În urma controlului corporal efectuat asupra inculpatului au fost descoperite și ridicate 7 plicuri conținând substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive (5,3 grame) și, cu ocazia percheziției autoturismului utilizat de acesta, alte 62 de plicuri conținând substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive (44 grame), un telefon mobil și suma de 4.150 de lei”, se arată în comunicatul DIICOT.

Ulterior, au fost efectuate trei percheziții în Bonțida și Cluj Napoca, fiind descoperite și ridicate diferite cantități de substanțe interzise la deținere, un telefon mobil și suma de 4.000 de lei. DIICOT va solicita, astăzi, arestarea preventivă a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.