Trei zile de festival cu activități diverse: începe Orașul Jazz la Lugoj

Trei zile de festival cu activități diverse: începe Orașul Jazz la Lugoj

0
DISTRIBUIȚI
Johnny Bota și Bega Blues Band vor susține un concert în cadrul festivalului Orașul Jazz

O nouă ediție a festivalului „Orașul Jazz” va avea loc în perioada 22-24 iulie, evenimentul organizat de Asociația Tribul Artistic reunind o serie de artiști cunoscuți și multe activități care promit o experiență de neuitat.

„Spre deosebire de anul trecut, acum suntem liberi să participăm în număr mare, fără restricții impuse de pandemie, să ne simțim bine împreună și să savurăm din plin muzica ce ne place și ne reunește.Asta, cu atât mai mult cu cât jazz-ul nu va fi singura atracție a evenimentului.


Nu vor lipsi nici workshop-urile susținutede mai mulți artiști instrumentiști, printre care Sorina Savii, percuționist la Opera Națională Română din Timișoara, Robi Magheți, toboșarul trupei Cobzality și Ionuț Dorobanțu la chitară.
Dacă sunteți amatori de creații unice, artizani locali și nu numai vor fi prezenți la standurile amenajate în spațiul destinat evenimentului nostru. Și, tot aici, pentru că pe lângă minunata muzică ce ne hrănește sufletul avem nevoie și de hrană pentru trup, la festival găsim și specialități culinare delicioase. Distracția este garantată și pentru cei mici, care vor putea participa la evenimente special concepute pentru ei, precum atelier de colorat tricouri, picturi pe față și o mulțime de jocuri interactive coordonate de animatori“, spun organizatorii.

În prima zi a festivalului pe scena principală vor concerta Lucian Crista Trio, Balkanamera JazzQ, Bega Blues Band și VanDerCris, urmând ca sâmbătă să susțină recitaluri Vali Ivănescu Springtime, Lucian Nagy Quartet, Nicolas Simion Trioși Éles Gábor Trió (Ungaria). În ultima zi a manifestării pe scenă vor susține concerte Sárosi Péter&Azara, Cobzality, FanQbello și Maria Răducanu, iar intrarea este liberă. Mai multe amănunte despre festival se găsesc aici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.