Un hoţ a fost surprins în flagrant de poliţiştii timişoreni. Ce voia...

Un hoţ a fost surprins în flagrant de poliţiştii timişoreni. Ce voia să fure în miez de noapte

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Secţia 3 din Timișoara au surprins şi reţinut un bărbat care puţin după miezul nopţii trecute dădea o spargere la o societate comercială de pe Calea Şagului.


Acesta voia să fure 27 de paleţi din lemn, dar va petrece cel puţin 24 de ore în arest şi oamenii legii îi verifică activitatea infracţională.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, „activa” în jurul orei 00.20, când polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara l-au surprins în flagrant delict în timp ce ar fi sustras 27 de paleți din lemn, depozitați în parcarea unei societăți comerciale situate pe strada Calea Șagului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.160 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior, în urma verificărilor și administrării probatoriului, acesta fiind reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bănuitul a fost totodată introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Caraș-Severin, cercetările fiind continuate în vedere documentării activității infracționale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.