Universitatea de Vest Timişoara, în finala Jocurile Europene Universitare la fotbal. I-au...

Universitatea de Vest Timişoara, în finala Jocurile Europene Universitare la fotbal. I-au bătut şi pe dalmaţi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: UVT Ripensia / Facebook

Echipa de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara face furori la Lodz.


Studenţii bănăţeni i-au învins azi pe omologii de la Universitatea din Split, scor 3-1, în semifinalele din cadrul Jocurilor Europene Universitare. Mâine, în actul final, UVT-ul va da piept cu ucrainenii de la State University of Trade and Economics din Kiev.

Croaţii au deschis scorul în semifinala din această seară, prin Miketic şi au condus cu 1-0 la pauză. UVT a revenit şi a egalat în repriza secundă prin ripensistul Cosmin Gladun. În minutul 20 al părţii secunde Angelo Olteanu a făcut 2-1 pentru reprezentanta României. Pentru ca, în ultimul minut, Marko Giuricici să consfinţească scorul final: 3-1.

Performanţă remarcabilă a formaţiei Univ. de Vest, instituţie care în mod inedit nu dispune de un gazon de mari dimensiuni. Echipa CSU UVT evoluează totuşi în Liga 4, dar o face pe terenul de la Săcălaz, graţie parteneriatului cu Ripensia. Mâine, marea finală cu formaţia ucraineană, de care UVT a trecut în grupe (scor 2-0), are loc de la ora 19.00, pe acelaşi teren din Lodz – Minerska. În sferturi timişorenii depăşiseră reprezentanta Norvegiei cu acelaşi scor înregistrat şi azi.

UVT: An Filip – An. Popescu, R. Popa, Piţigoi, Gaşpar, Gladun, Stupu, Piftor, Sporin, Bizău, Fl. Olariu. Au mai intrat: Vărzaru, Morariu, A. Olteanu, Matiş şi Giuricici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.