Zeci de amenzi date de polițiștii bănățeni în doar patru ore

Zeci de amenzi date de polițiștii bănățeni în doar patru ore

0
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, de la ora 20:00 până la miezul nopții, peste 30 de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat „o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, în mai multe zone din municipiul Reșița, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură contravențională și penală, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanții la trafic”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

„Timp de patru ore, polițiștii au legitimat 154 de persoane și au oprit pentru control 130 de autovehicule, dintre care 28 înmatriculate în alte state.


De asemenea, 78 conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive. În urma verificărilor au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, fiind reținute în vederea suspendării două permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare”, a mai comunicat IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.