Ziua Transportului Public Local, eșec la Timișoara. Ce acuzații face viceprimarul Tabără

Ziua Transportului Public Local, eșec la Timișoara. Ce acuzații face viceprimarul Tabără

1
DISTRIBUIȚI

Astăzi este Ziua Transportului Public Local, însă la Timișoara evenimentul a fost anulat în ultimul moment. Viceprimarul Cosmin Tabără acuză proasta organizare și comunicare între factorii de decizie.

„Din păcate, Ziua Transportului Public Local din acest an a reprezentat un eșec pentru cetățenii orașului nostru. Această zi trebuia să reprezinte un prilej de sărbătoare, dar s-a transformat într-un moment de bâlbâială generală, management defectuos, care reflectă din nou traiectoria greșită pe care merge administrația Timișoarei, iar aceste lucruri trebuie îndreptate în viitor, motiv pentru care trag un semnal public în acest sens.


Această sărbătoare e o tradiție a transportului public din Timișoara, cu parade, tramvai cu cai, atmosferă de sărbătoare, iar anul 1869 reprezintă anul nașterii societății de transport timișorean. Anul acesta? Organizare și comunicare dezastroasă între factorii de decizie, fiind anulat evenimentul în ultimul moment și neasumat practic de nimeni, cu 24 de minute înainte de startul evenimentului. Probabil nu avea cine reprezenta Primăria Municipiului Timișoara la eveniment, unii fiind în concediu, alții prinși în întâlniri, alții «interziși politic» pentru a fi delegați”, a scris Tabără pe pagina sa de Facebook.

„În numele Primăriei Muncipiului Timișoara îmi cer scuze celor puși pe drumuri inutil, copii, bătrâni de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, respectiv DAS, anunțați inițial că vor putea călători pe traseul turistic cu unul din noile tramvaie achiziționate printr-un proiect european. Era de văzut modul de funcționare a bicicletei care produce suc proaspăt pentru pasageri, dar toate acestea rămân pe altă dată când sper să existe mai multă responsabilitate, comunicare și asumare”, mai spune mesajul viceprimarului.

Zilele trecute, primarul Dominic Fritz a scos dintre atribuțiile lui Tabără unul dintre cele mai importante departamente din primărie, Direcția de Patrimoniu.

1 COMENTARIU

  1. Că împreună cu cei de la Rutieră,nu fac nimic sa stopeze VACARMUL MOTO permanent din oraș? Zi și noapte!!
    Nu veniți iar cu scuza penibilă că nu e în atribuțiile lor
    Au voie la semafor sa o facă, cînd stationeaza motocicliști asteptind verde și turind motoarele. Atunci pot LESNE sa ai legitimeze și ardă amenzi usturătoare…
    DACA S-AR VREA, AR PUTEA !
    Dar cum NEPASAREA administrației e mai comod decit să cauți soluții…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.