Accident cu mașina de poliție pe o șosea din vestul țării. Trei...

Accident cu mașina de poliție pe o șosea din vestul țării. Trei răniți, între care un polițist și un elev al școlii de poliție

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-679983904">

Un polițist și un elev al școlii de poliție din Câmpina au fost răniți după ce autospeciala în care se aflau a fost implicată luni după-amiaza într-un accident de circulație pe un drum județean din Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, luni după-amiaza, un echipaj de poliție format din doi agenți și un elev al al Școlii de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, în timp ce se deplasa cu o autospecială pe DJ 687, pe sensul de mers Deva spre Hunedoara, la un eveniment sesizat prin 112, a fost acroșat de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 73 de ani.

Conform polițiștilor, acesta „a pătruns pe DJ 687 venind de pe un drum secundar din partea dreaptă a sensului de mers și nu ar fi dat prioritate de trecere echipajului de poliție”.

În urma impactului, mașina poliției a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost tamponată frontal de o altă mașină condusă de un barbat de 46 de ani din comuna Băcia, județul Hunedoara.

Unul dintre agenții de poliție, elevul și bărbatul de 73 de ani au fost răniți și au fost duși la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.