Acțiuni de salubrizare în mai multe zone din Timișoara, ca urmare a...

Acțiuni de salubrizare în mai multe zone din Timișoara, ca urmare a sesizărilor cetățenilor FOTO

3
DISTRIBUIȚI

În urma întâlnirilor cu cetățenii și a sesizărilor primite, Serviciul Protecție Mediu, Management Deșeuri și Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara, în colaborare cu Serviciul Guvernanță Participativă și Management Cartiere, a demarat mai multe acțiuni ample de curățenie în zonele Traian, Gara de Nord și Steaua-Fratelia.

S-au igienizat Piața Traian, Piața Romanilor (zona Catedralei Millenium), stațiile de tramvai și stația de taxi din apropiere, inclusiv prin spălarea vegetației de pe suprafețele pietonale. De asemenea, s-a curățat și spălat platoul de vizavi de Gara de Nord și s-a acționat pentru strangerea deșeurilor din proximitatea acestuia.

Pe strada Ceferiștilor s-a intervenit într-o acțiune comună a Primăriei Municipiului Timișoara, Poliției Locale și CFR SA pentru lichidarea unei rampe clandestine uriașe de gunoi. S-au ridicat și transportat aproximativ 20 de tone de gunoi. Situația a fost transmisă responsabililor CFR SA și a fost sugerată îmbunătățirea iluminatului aferent terenului CFR, montarea unui sistem de supraveghere și a unor panouri informative, pentru a preîntâmpina apariția unei situații similare.

Cetățenii sunt rugați să arunce deșeurile voluminoase, vegetale, din construcții, precum și resturile de polistiren și carton din ambalaje la unul dintre cele patru puncte de colectare gratuită situate pe Calea Torontalului, nr.


94, strada Avram Imbroane, nr. 70, Calea Moșniței, nr. 2-4 și Calea Chișodei, strada Mile Cărpenișan, nr. 3.

3 COMENTARII

  1. Dumnezeul cel mare ce realizare senzationala si remarcabila a Primariei conduse de Maestrul DOMINIC FRITZ.Asta nu ar trebui sa fie o realizare epocala ar trebui sa fie o treaba normala pentru Timisoara.Ca in campania electorala se laudau ca tot orasul va fii luna si bec.In schimb Timisoara a ajuns ca o halda de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.