Adolescent cercetat pentru șantaj după ce a cerut bani unei femei pentru...

Adolescent cercetat pentru șantaj după ce a cerut bani unei femei pentru a-i reda contul de Facebook. Suspectul, prins în flagrant

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

„La data de 6 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că un băiat necunoscut ar fi abordat-o pe o rețea de socializare în cursul aceleiași zile și i-a relatat faptul că i-a blocat contul la aceea aplicație, cerându-i o sumă de 200 de euro pentru a-l debloca ulterior.


Aceștia au stabilit locul de întâlnire în parcarea unui supermarket de pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara, în cursul dimineții de 7 august 2022, pentru a-i remite în acest sens suma de 200 de euro. În baza celor sesizate, în data de 7 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, în timp ce a primit de la persoana vătămată suma de 200 de euro. Acesta a fost imobilizat și încătușat, ulterior fiind condus la audieri. În urma controlului corporal, asupra individului s-a găsit suma de 200 de euro în bancnote de 50/100 euro și două telefoane mobile folosite la comiterea faptei, bunuri care au fost ridicate în vederea efectuării unei percheziții informatice”, a transmis IPJ Timiș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.