Ana Kui a lansat un nou videoclip la piesa „Lumi paralele”, din...

Ana Kui a lansat un nou videoclip la piesa „Lumi paralele”, din albumul ei de debut

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Ana Kui a lansat un videoclip pentru piesa „Lumi paralele”, care a apărut pe albumul de debut al artistei, care a fost lansat anul trecut cu un concert desfășurat în prima zi a lunii iulie.

„Piesa «Lumi paralele» face parte din albumul meu lansat anul trecut, «Gânduri țesute». Muzica și versurile sunt scrise de mine, alături de soțul meu Johnny, care a și produs piesa. Sunt super onoratā cā Dincolo de Ziduri au vrut să facem un featuring, îi apreciez mult pe băieți pentru muzica lor.


Inspirația mea a fost… lumea în care trăim. Piesa am scris-o prin 2019 dar se potrivește atât de bine cu evenimentele anului în care suntem și din păcate cred că se va potrivi mereu. A căuta sā ies din lumea mea #paralelā îl vād ca pe un stil de viatā. A-mi ridică ochii din ograda mea și a face bine celui de lângā mine nu cred că trebuie sā fie un eveniment, ci un mod de a trāi, în care caut sā aduc bucurie celor din jur, prin lucruri mici,ajutor celor în nevoie…iar bucuria și împlinirea se întorc înzecit. Cred că asta e chiar și un leac pentru depresie, o boală sau o stare atât de răspândită în ziua de azi. Așa cum zice bunica mea la finalul piesei, «Dacā îmi port de grijă numa’ mie, și mă gândesc numai la ce-mi lipsește, este ca și când aș fi legat în lanțuri. Dacă aș putea să uit de mine….aș fi liber», citându-l pe starețul Efrem Filotheitul. Piesa vrea să fie o încurajare la a privi mai mult unii spre alții, cu sensibilitate, și chiar dacă aportul fiecăruia pare mic, rezultatul e imens și cu fiecare picătură de bunătate arătată chiar cred că împreună putem să clādim o lume mai bunā!”, a transmis Ana Kui.

În luna iulie a acestui an Ana Kui, împreună cu Johnny Kui și Beck Corlan au susținut câteva recitaluri în cadrul unui festival din Suedia, Gullbrannafestivalen, unde au avut parte de un feedback cât se poate de bun din partea publicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.