Mai multe zone din Timişoara, fără apă caldă. Unde sunt avarii şi...

Mai multe zone din Timişoara, fără apă caldă. Unde sunt avarii şi cine nu are apă deloc

0
DISTRIBUIȚI

Colterm şi Aquatim au anunţat şi pentru astăzi, 3 august, mai multe avarii. Mai mulţi consumatori din Timişoara nu au apă caldă, în timp ce furnizarea apei este oprită pe unele străzi, dar şi în unele localităţi din Timiş.

„Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în data de 03.08.2022, de la ora 8ºº până la ora 14ºº, la punctele termice 22A, 25, 26, 49, 49A, modul BCR și Complexul Sportiv Bega (Zona Circumvalațiunii)”, se arată în anunţul Colterm S.A.-în insolvenţă.

Sunt afectaţi locuitorii din: P-ța Țepeș Vodă, str.


Eugeniu de Savoya, G. Coșbuc, Matei Corvin, F. Mercy, Oituz, P-ța I.C. Brătianu, P-ța Unirii, P. Chinezu, A. Pacha, Reg. 5 Vânători, I. Cuza, Intrare Doinei, P-ța Mărăști, C. Aradului, Sever Bocu, Calea Lipovei, Torontal, Brândușei, Stelelor, Teiului, Timiș, Burebista, Circumvalațiunii, Libelulei şi Intrarea Zânelor.

De asemenea, până la ora 15, Aquatim a anunţat întreruperea apei pe străzile Ciprian Porumbescu, Cozia, Severin și în Moșnița Nouă, Recaș și Herneacova. În timp ce în Izvin presiunea va fi scăzută pentru spălarea rețelei de distribuție.

Restul programului intervenţiilor regiei de apă poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.