Aproape 300 de milioane de lei pentru repararea trecerilor la nivel cu...

Aproape 300 de milioane de lei pentru repararea trecerilor la nivel cu calea ferată din trei regionale CFR

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1146688842">

Compania CFR SA a desemnat ofertele câștigătoate în cadrul procedurii de licitație lucrări de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată. Este vorba de loturi de pe raza regionalelor Cluj, Timișoara și Iași.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, valoarea totală a ofertelor depuse pentru încheierea acordurilor-cadru aferente celor trei loturi este de 291.392.560 de lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.

Pentru cele trei loturi, durat acordului-cadru este de 4 ani.

Scopul lucrărilor este înlocuirea elementelor componente ale trecerii la nivel și ale suprastructurii căii în vederea eliminării restricțiilor de viteză și aducerea liniei în parametrii de exploatare proiectați.

Compania susține că aceste lucrări vor contribui în mod direct la creșterea gradului de confort și de siguranță pentru transportul feroviar și, implicit, pentru transportul rutier, prin realizarea inclusiv a planeității zonei carosabile a trecerilor la nivel cu calea ferată.

„Menționăm faptul că, acordurile-cadru se vor derula pe o perioadă de 4 ani și au ca obiectiv stabilirea termenilor şi condiţiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate)”, precizează CFR SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.