Bărbat condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere în Brașov, prins la volan...

Bărbat condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere în Brașov, prins la volan la Timișoara, fără permis de conducere

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1788402363">

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Emile Zola din municipiu, joi, în jurul orei 18:30, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani.

Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor când, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, au constatat că pe nume bărbatului Judecătoria Brașov a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 2 ani și 5 luni de închisoare chiar pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În plus, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.