Bărbați care au furat tone de fier vechi în Timișoara, prinși de...

Bărbați care au furat tone de fier vechi în Timișoara, prinși de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, bănuiți de furt în formă continuată. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

„În data de 11 august 2022, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, situate pe strada Wilhelm Tell, din municipiu, cu privire la faptul că în perioada 09-10.08.2022, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unei foste fabrici ce aparține societății comerciale, de unde ar fi sustras, folosindu-se de o autoutilitară, aproximativ 4.000 de kilograme de fier vechi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.


În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 11 august 2022, polițiștii Secției 3 Urbane au identificat în municipiul Timisoara trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt în formă continuată”, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.