Cadou la limita blasfemiei pentru Sorin Grindeanu, de la Mitropolitul Moldovei: o...

Cadou la limita blasfemiei pentru Sorin Grindeanu, de la Mitropolitul Moldovei: o Biblie cu numele ministrului

7
DISTRIBUIȚI
<


p>

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, are o Biblie pe a cărei copertă a fost inscripționat numele său, primită de la Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei, deoarece „întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare”.

Darul inedit primit de Sorin Grindeanu de la Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei a fost postat pe pagina de Facebook a senatorului de Iași, Maricel Popa.

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii! Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Parintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării”, a scris social-democratul pe pagina sa de Facebook.

Biblia, cu coperți lucrate în piele, este inscripționată cu „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai”.

Maricel Popa spune că „întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit”, referindu-se la Autostrada Moldovei.

Sursa foto: Facebook / Senator Maricel Popa

7 COMENTARII

  1. Pai intotdeauna biserica barboasa s-a dat bine cu puterea, fie ca au fost comunistii vechi fie cei noi. La fel si cu serviciile secrete, atat cu cele dinainte cat si cu cele actuale. Ministrul care „vorbeste cu mainile” si mitropolitul respectiv au in comun oltenismul, nationalismul, demagogia, goana dupa functii, anti-europenismul, etc.; niciunul din ei nu a ramas acasa pentru a-si face o cariera si ambii au ales sa fie sefi, sa parvina in alte locuri.

  2. Tudor, te rog să îmi explici termenul,,oltenismul”, apoi – după o cugetare mai profundă – să îmi spui dacă folosirea acestui termen se potrivește cu ,,europenismul” pe care îl invoci. Mulțumesc.

  3. Tudor, te rog să îmi explici termenul,,oltenismul”, apoi – după o cugetare mai profundă – să îmi spui dacă folosirea acestui termen se potrivește cu ,, europenismul” invocat de tine. Mulțumesc.

  4. Tudor, te rog să îmi explici termenul ,, oltenismul”, apoi – după o cugetare mai profundă – să îmi spui dacă folosirea acestui termen se potrivește cu,, europenismul” invocat de tine. Mulțumesc.

  5. Tudor, te rog să îmi explici termenul ,, oltenismul „, apoi – după o cugetare mai profundă – să îmi spui dacă folosirea acestui termen se potrivește cu,, europenismul” invocat de tine. Mulțumesc.

  6. Tudor, te rog să îmi explici termenul ,,oltenismul”, apoi – după o cugetare mai profundă – să îmi spui dacă se potrivește cu ,,europenismul” invocat de tine. Mulțumesc.

  7. Tudor, te rog să îmi explici termenul ,, oltenismul „, apoi – după o cugetare mai profundă – să îmi spui dacă folosirea acestui termen se potrivește cu ,, europenismul” invocat de tine. Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.