CCIAT organizează finala națională a competiției de idei Climate Launchpad 2022, cu...

CCIAT organizează finala națională a competiției de idei Climate Launchpad 2022, cu premii de mii de euro

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în 26 august, de la ora 14:00, finala națională a competiției 2022 a Climate Launchpad, o competiție la care vor participa șase echipe din România. Evenimentul  se va desfășura online, accesând link-ul ClimateLaunchpad Romania National Final, sau vizionând în direct pe pagina EIT Climate-KIC Romania.


Echipele participante își vor prezenta ideile inovatoare „prietenoase cu mediul” și vor concura pentru a ocupa un loc la finala etapei internaționale ClimateLaunchpad – cea mai mare competiție de idei în domeniul „tehnologiei curate” finanțată de EIT Climate-KIC și pentru a obține o primă investiție în afacere.

Trei dintre echipele participante se vor califica pentru finala regională europeană, care va avea loc în data de 27 septembrie 2022, și vor concura alături de echipe din 18 țări pentru a ocupa un loc la Grand Global Final și pentru a câștiga o primă investiție în afacerea lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II și 2.500 euro locul III.

Rolul competiției este acela de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon, pentru care trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.