Cel mai recent bilanț al pandemiei în Timiș. Continuă să crească rata...

Cel mai recent bilanț al pandemiei în Timiș. Continuă să crească rata de infectare, dar scade numărul pacienților COVID din spitale

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 387 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 899 teste efectuate (din care 716 teste rapide).


Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore la nivelul județului Timiș, 47 au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 6,35 (față de 6,04 ieri și 5,95 miercuri).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 103 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți 13 pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore au fost raportate două deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș ajunge la 2.052 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat că, la aceasta dată, la nivelul județului Timiș, este activ și se află în supraveghere un singur focar COVID-19, la Spitalul Municipal din Timișoara, unde sunt 12 cazuri confirmate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.