Cel mai recent bilanț al pandemiei în Timiș. Rata de infectare cu...

Cel mai recent bilanț al pandemiei în Timiș. Rata de infectare cu coronavirus continuă să scadă

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 158 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 758 de teste efectuate (din care 630 teste rapide). Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore la nivelul județului Timiș, 16 au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 4,46 (față de 4,85 ieri, 4,92 miercuri și 4,96 marți).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 106 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, alți 13 pacienți COVID fiind internați la Terapie Intensivă.


În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 2.062 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat astăzi că patru focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică, dintre care trei secții ale Spitalului Județean din Timișoara, după cum urmează:

● SPITALUL JUDEȚEAN TIMIȘOARA – SECTIA NEUROLOGIE I – 9 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;

● SPITALUL JUDEȚEAN TIMIȘOARA – SECTIA PEDIATRIE – 6 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;

● SPITALUL JUDEȚEAN TIMIȘOARA – SECTIA NEUROCHIRURGIE – 4 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;

● SPITALUL DE PSIHIATRIE SI PENTRU MĂSURI DE SIGURANȚĂ JEBEL – 24 cazuri confirmate – Focar în supraveghere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.