Condamnatul Nasleu îi face decontul lui Nicolae Robu. Pe lângă cine a...

Condamnatul Nasleu îi face decontul lui Nicolae Robu. Pe lângă cine a intervenit să dea bani la ACS Poli, ”copilul” fostului primar

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu și-a declarat din nou dezamăgirea față de fostul primar Nicolae Robu, după ce acesta, într-un comentariu pe Facebook la o discuție legată de piețe, a menționat din nou că „m-am înșelat în privința caracterului lui”.

Fostul șef al direcției Piețe SA și apropiat al fostului edil-șef a postat la rândul său un lung mesaj pe rețeaua de socializare, în care îi reamintește lui Robu că i-a fost alături până în ultima clipă și că l-a ajutat în multe rânduri

„Să nu uite că eu am fost ULTIMUL OM care a fost lânga el. Mă refer la noaptea alegerilor de acum 2 ani, când Sanda Greblă și Florin Răvășilă s-au dus la USR și l-au vândut.


Îmi pare rău că am fost lângă el atâția ani, că am plătit avocați împotriva lui Fritz când toata familia Robu îmi dădea ordine să îl dau în judecată pe Fritz din cauza candidaturii sale (…). Mi-a zis un decan, pe când jucam fotbal împreună, că o să fiu dezamăgit, pentru că Robu nu e om de echipă. Totuși, vă spun că nu sunt supărat pe el, are o copilărie neterminată. (…) Un alt gest pe care îl regret este și că l-am convins pe Ionuț Gaiță să dea 120.000 de euro pentru nebunia lui cu Poli, «copilul lui». Nu vreau să zic mai multe, poate dacă se va mai plânge vreodată de «caracterul» meu, eu, care am fost mereu lânga el și absolut toți l-au trădat și vorbesc și acum urât de el. Nu dau mai multe nume ale celor care l-au trădat, viceprimarii care au fost, nu este momentul să o mai lungesc”, a scris Ioan Nasleu.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că Ioan Nasleu, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a achiziționat un apartament de peste 100 de metri pătrați în București printr-o inginerie financiară care ascundea realul proprietar. A avut ca paravan firma familiei unui liberal abonat la contracte cu Primăria Timișoara – Ionuț Gaiță, cel pe care spune că l-a convins să ajute cu bani ACS Poli, echipa de fotbal susținută de Robu și între timp dispărută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.