Continuă incendiile de vegetație uscată în vestul țării UPDATE 50 de hectare...

Continuă incendiile de vegetație uscată în vestul țării UPDATE 50 de hectare de pășune și sute de baloți de paie, mistuite de flăcări

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii au fost solicitați astăzi la două incendii de vegetație în județul Arad. Primul incendiu, semnalat puțin după ora 14:00 în Zimandu Nou, a fost înfruntat de o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu sprijin din partea SVSU Zimandu Nou, și a fost stins în limitele la care a fost găsit, arzând 3.000 de metri pătrați de vegetație uscată.

Puțin înainte de ora 16:00, pompierii militari arădeni, au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui alt incendiu izbucnit la vegetația uscată și propagat la baloți de paie, în localitatea Iermata Neagră.


„La fața locului acționează forțe și mijloace ale Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, și SVSU Zerind. Incendiul se manifestă la vegetație uscatã pe o suprafață de aproximativ 60 de hectare, propagat la baloți de paie”, a transmis ISU Arad. Intervenția este încă în desfășurare.

Și pompierii timișeni au înfruntat ieri un incendiu de vegetație, chiar în Timișoara, pe strada Ovidiu Cotruș, unde mai multe autospeciale au luptat cu flăcările care s-au întins pe 5 hectare de vegetație uscată.

UPDATE ISU Arad a anunțat că incendiul de la Iermata Neagră a fost lichidat. Au ars 50 de hectare de pășune și 370 de baloți de paie. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind „foc deschis în spații deschise”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.