CSM Lugoj s-a despărţit înainte de reunire de o jucătoare abia sosită....

CSM Lugoj s-a despărţit înainte de reunire de o jucătoare abia sosită. A şi fost înlocuită cu o nouă străină

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj se reuneşte în această seară cu destule noutăţi. Voleibalistele de pe Timiş au aflat că au şi un nou adversar în Cupa României. Totodată formaţia bănăţeană a schimbat „secundul” străin din teren.

Lugojenii au anunţat că sârboaica Sara Lozo, abia adusă în această vară, s-a ales cu contractul reziliat „cu compensații financiare”, „după ce aceasta a demarat procedura de încetare a contractului”.

Înlocuitoarea acesteia pe poziţia de secund e tot o jucătoare străină: Elisaveta Ruban Samadova, căpitanul echipei naționale a Azerbaidjanului, care măsoară 1,85 m, și în carieră a mai evoluat în Italia, la Scandici, Turcia, la Bolu BLD, de unde șa şi sosit.

Timişencele le-au mai adus în această vară pe Aliona Martiniuc, Tanja Grbic şi Veronika Bezhandolska.

Altfel, CSM Lugoj va relua astăzi, de la ora 19, pregătirile pentru noul sezon, unul în care echipa va fi angrenată în patru competiții: Supercupa României, Campionatul Național, CEV Challenge Cup și Cupa României.

Cea din urmă aduce un nou adversar pentru CSM după refacerea tragerii la sorți.


Pentru calificarea în Final Four, timişencele vor întâlni învingătoarea dintre FC Argeș Volei și Știința Bacău, în luna martie a anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.