Cu pasiune pentru sport! Faceți cunoștință cu Sportano – noul magazin de...

Cu pasiune pentru sport! Faceți cunoștință cu Sportano – noul magazin de sport creat de specialiști

0
DISTRIBUIȚI

Iubiți stilul activ ce include sporturi de contact, fitness, fotbal, drumeții, sporturi nautice, ciclism și aveți nevoie de echipamente noi, moderne? De la mărci sportive de renume, la echipamente sportive calitative pentru o gamă largă de activități sportive, toate acestea pot fi găsite în magazinul online Sportano. Indiferent că sunteți sportivi începători sau avansați, aici veți găsi cele mai bune accesorii și îmbrăcăminte pentru practicarea sporturilor preferate în condiții depline de siguranță și confort.

Sportano – un magazin de sport dedicat pasionaților și profesioniștilor de pretutindeni

Sportano s-a născut din dorința de a crea un concept-store unic, care să ofere produse pentru oameni activi. Fondatorii magazinului de sport își doresc să pună la dispoziția clienților ceva diferit față de ce găsesc în magazinele locale, pentru ca aceștia să se simtă speciali și să se distreze în timp ce cumpără articolele necesare. Sportano oferă o mare varietate de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente, accesorii și multe altele.

Întreaga echipă este formată din oameni cu experiență, foarte informați. Toți membrii personalului sunt pasionați de munca lor, astfel încât să poată oferi tuturor clienților acces la produse și servicii de calitate care să-i ajute să-și atingă obiectivele. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei perechi simple de adidași sau a unui kit complet de antrenament, veți obține exact ceea ce aveți nevoie.

Deoarece găsirea produsului potrivit nu este întotdeauna ușoară, magazinul de sport vă pune la dispoziție o echipă de experți pasionați de sport și fitness. Pentru o experiență excelentă, echipa se va asigura că veți găsi cele mai potrivite produse, ajutându-vă în același timp să vă atingeți obiectivele personale.

Echipamente și piese vestimentare pentru toate disciplinele sportive

Sportano propune o gamă largă de echipamente pentru diferite sporturi, inclusiv ciclism, alergare, alpinism, înot, schi, snowboarding, skateboarding, baschet, fotbal, tenis, box, fotbal, volei, hochei, golf și multe altele. Dacă aveți nevoie de orice echipament pentru disciplina sportivă pe care o practicați sau intenționați să o practicați, aici îl veți descoperi.

Secțiunea de îmbrăcăminte include o mare varietate de articole pentru bărbați, femei și copii. De la tricouri, hanorace, pantaloni de trening, lenjerie intimă, jambiere, costume de baie, până la haine de antrenament, echipament de antrenament și multe altele. Selecția de articole vestimentare se schimbă în mod constant.

Accesorii profesionale și performante în portofoliul magazinului

Există un motiv pentru care accesoriile sportive profesionale sunt atât de populare: pot face o diferență enormă în performanțele sportive zilnice.


De la căști, genunchiere, saltele, cuburi, la crampoane, mănuși de box, mingi medicinale sau veste cu greutăți
, aceste produse vă ajută să rămâneți în siguranță pe teren și să vă îmbunătățiți performanța în sală. Magazinul de sport Sportano include si accesorii practice pentru echipamentul de bază, așadar nu ezitați să alegeți piesele potrivite.

 

Veți avea nevoie și de echipamente suplimentare pentru încălzire sau relaxare înainte sau după meciuri și antrenamente. Acestea includ accesorii pentru sărituri cu coarda sau alte exerciții cardio pentru a crește rezistența cardiovasculară, pantaloni scurți sau bluze de compresie pentru a ajuta la îmbunătățirea fluxului sangvin, precum și sticle termice, care să vă asigure o hidratare corespunzătoare după antrenamente.

Magazinul de sport Sportano este un multibrand modern, ce are ca scop să facă oamenii fericiți. Acest scop este atins prin oferirea produselor sportive de calitate, la prețuri accesibile. Sportano este creat de specialiști și pasionați de sport, ce dețin cunoștințele necesare pentru alegerea echipamentului potrivit. Astfel, atunci când nu știți cu exactitate de ce produse aveți nevoie sau care sunt echipamentele adecvate pentru sportivii începători, puteți contacta departamentul de servicii clienți prin e-mail pentru a primi cele mai bune sugestii și sfaturi.

În funcție de disciplina sportivă practicată, selectați produsele din colecțiile brandurilor preferate. Odată ce le-ați selectat, adăugați-le în coșul de cumpărături, alegeți metoda de plată, și, în doar câteva zile, veți intra în posesia coletului.

Magazinul de sport Sportano oferă metode moderne, dar și tradiționale de plată, precum PayU, Visa, transferul bancar sau ramburs la livrare. De asemenea, achizițiile de peste 150 de lei beneficiază de transport gratuit. Atunci când vă răzgândiți în privința produselor comandate, magazinul online oferă posibilitatea returnării lor în 30 de zile de la data achiziției.

Misiunea Sportano este aceea de a oferi să produse de calitate la prețuri accesibile tuturor celor interesați de sport, fie că sunt începători sau sportivi de elită. De la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru activități în aer liber, sporturi de echipă, de contact, până la fitness și sporturi nautice, gama de articole a magazinului se extinde constant, așteptând cu nerăbdare să întâlnească noi clienți pasionați de sport.