Curs de competențe antreprenoriale pentru beneficiarii programelor „Start Up Nation 2022” și...

Curs de competențe antreprenoriale pentru beneficiarii programelor „Start Up Nation 2022” și „Femeia antreprenor 2022”, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează un curs de competențe antreprenoriale pentru beneficiarii programelor „Start Up Nation 2022” și „Femeia antreprenor 2022”, autorizat de ministerul de resort, a cărui absolvire contribuie la obținerea punctajului maxim pentru accesarea acestor programe.

Cursul se va desfășura în perioada 5-16 septembrie la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, programul fiind de luni până vineri între orele 16,00 și 20,00.


Costul acestuia este de 1.000 de lei de persoană,  cu reduceri de 10% pentru membrii CCIAT și de 20% pentru șomeri, în baza adeverinței de șomaj. Cei care doresc să urmeze cursul trebuie să aibă studiile medii finalizate.

Cursul se adresează cu prioritate celor care doresc să beneficieze de cele două programe, căci în baza grilei de evaluare, asociatul sau acționarul firmei care a urmat o formă de pregătire antreprenorială sau prezintă dovada absolvirii până la momentul decontului primește cinci puncte, iar în caz de punctaje egale este un criteriu de departajare. Totodată, cursul se adresează antreprenorilor care doresc să pună în practică o idee de afaceri, fondatorilor de „start-up”-uri și managerilor cu experiență, interesați de creștere și surse de finanțare.

Înscrierile se fac la nr. telefon 0720 444 120, 0720 444 121, la adresa de e-mail cmates@cciat.ro sau la Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT de la Centrul Regional de Afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.