Dan Teodorescu și formația Taxi susțin un concert la Timișoara: „Suntem nerăbdători...

Dan Teodorescu și formația Taxi susțin un concert la Timișoara: „Suntem nerăbdători să revenim în orașul de pe Bega, pe care îl cunosc prea puțin“

0
DISTRIBUIȚI

Trupa Taxi vine la Timișoara la sfârșitul acestei săptămâni pentru un concert care va avea loc vineri, 2 septembrie,  „În spatele casei”, de la ora 19, unde vor răsuna hituri care au bucurat generații, dar și piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul binecunoscut al lui Dan Teodorescu.

Una dintre cele mai iubite trupe pop rock din România, Taxi s-a reinventat permanent, oferind nu simple concerte, ci adevărate spectacole. La ora actuală componența Taxi include trei soliști (Dan Teodorescu, Vicky Avanu, Carla Iliași) și patru instrumentiști (Mugurel Coman, Alin Păun, Kerezsi Csongor, Sebastian Macovei).

Prin cântecele pe care le creează, Dan Teodorescu își exprimă crezurile, emoțiile și varietatea preocupărilor: de la mesaje sociale („Criogenia salvează România”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Oamenii politici”, „Ca ei”), până la balade cântate de generații întregi („Jumătatea mea”, „Mi-e dor şi doare”, „Stelele care cad”, „Cele două cuvinte” „Supradoză de dor”, „Inima mea de 16 ani”), trecând prin zona inerentelor probleme de cuplu („Karma, zenu’ și feng shuiu’”, „O să-mi las burtă pentru tine”, „Non-stop”).

Fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.


Spectacolul de la Timișoara nu este recomandat minorilor sub 16 ani.

„Suntem nerăbdători să revenim în orașul de pe Bega, un oraș pe care îl cunosc prea puțin. Pentru că m-am întâlnit mult prea rar cu timişorenii în cei 23 de ani de existență a trupei Taxi. Timișoara este încă o enigmă pe care sper să o descifrez, poate chiar la concertul de vineri”, spune solistul formației Taxi, Dan Teodorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.