Drumeție, antrenamente și „călătorie în jurul siluetei”, într-o inedită evadare în Retezat

Drumeție, antrenamente și „călătorie în jurul siluetei”, într-o inedită evadare în Retezat

0
DISTRIBUIȚI

Cei care doresc să îmbine dragostea pentru natură cu pasiunea pentru sport și o viață sănătoasă au ocazia să facă acest lucru într-o excursie la Râușor, în Retezat.

„În perioada 12-14 august, te invit într-un colț sălbatic al Carpaților, mai precis în Retezat, la Râușor, sa petrecem două zile de recreere, mișcare și să facem o «călătorie în jurul siluetei» cu designer-ul vestimentar Alexandra Filip. Conectează-te la natură și la sport cu noi, într-un mediu motivațional în care insistăm pe răsfăț și pe dragoste de sine.


În plus, avem un moment special, dedicat siluetei tale. Vei învăța ce fel de siluetă ai și cum să alegi piesele vestimentare potrivite ție”, spune descrierea ineditului eveniment.

Participanții vor avea parte de antrenamente, drumeții, mâncare „ca la mama acasă” (inclusiv meniu vegetarian) și sfaturi prețioase despre tipurile de siluetă și micile secrete prin care vor putea să scăpe de kilogramele în plus.

„Evadarea” costă 700 de lei (fără transport), iar pentru mai multe detalii sau pentru rezervarea locului, doritorii pot suna la 0742260448 (Cristina Schiau) sau pot trimite un e-mail la adresa cristina_schiau@yahoo.com. Alte detalii pot fi obținute aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.