Juniorii lui UTA, „sparring” pentru CSC Dumbrăviţa, în ultima verificare pentru „B”...

Juniorii lui UTA, „sparring” pentru CSC Dumbrăviţa, în ultima verificare pentru „B” a alb-verzilor. Nemulţumirile lui Cosmin Stan

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa s-a impus confortabil în ultima verificare a verii. Era oarecum de aşteptat, în condiţiile în care adversara alb-verzilor a fost echipa de puşti sub 18 ani a prim-divionarei UTA. A fost 5-0 pentru nou promovata timişeană în Liga 2, dar antrenorul Cosmin Stan are nemulţumirile sale legate de elevi după această verifiare finală.

Pe „Dan Păltinişanu”, dumbrăviţenii, care nu şi-au anunţat primul 11, dar au specificat că au evoluat toţi jucătorii din lot, cu excepția celor deja cunoscuți cu probleme medicale – Paulevici, D.


Popa și Tismonar – au deschis scorul în minutul 12, prin Andrei Olaru. 2-0 s-a făcut din minutul 29, când Luca Bodri a punctat din fața porții, după centrarea lui Grancea. La reluare, scorul a fost majorat mai întâi de Sergiu Sabău (min. 66), cu o reluare din apropierea buturilor arădene. În ultimul sfert de oră (min. 76 și 90), Adrian Ungureanu a semnat o „dublă” şi a închis tabela prin acţiunile sale din banda dreaptă.

„Nu sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Trebuie totuși să ținem cont că ieri am avut un antrenament fizic, ceva mai dur. Mi-am dorit să îi scot din starea asta de moleșeală și poate am exagerat și eu, i-am certat prea mult la meciul de astăzi. Dar am făcut-o ca să înțeleagă că nu ne putem juca! Mulți dintre băieți cred că la Liga a II-a va fi ca în eșalonul al treilea. Și nu va fi așa! Am încercat să îi capacitez nu doar în vestiar, ci și pe teren. Dacă nu suntem așa cum trebuie să fim în acest punct, vom avea probleme. În momentul în care îi văd deconcentrați, îmi e o ciudă de mor! Lucrurile acestea le discutăm deja de prea mult timp. Nu îmi place să îi văd deconcentrați, chiar dacă e un amical cu o echipă de juniori, la mijloc de săptămână, după un antrenament fizic. Dar eu vreau să îi văd concentrați, că anticipează ceea ce face adversarul, că joacă mai mult la intercepție, că grăbesc atacurile. Dar așa, la «lasă-mă să te las», nu putem juca în Liga a II-a”, a declarat Cosmin Stan, antrenorul lui CSC Dumbrăviţa.

Alb-verzii debutează în Liga 2 sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.