Echipă nouă în Italia pentru timişoreanul Mihael Onişa

Echipă nouă în Italia pentru timişoreanul Mihael Onişa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: catanzarosport24.it

Mijlocaşul bănăţean Mihael Onişa a schimbat echipa, cel puţin temporar. După retrogradarea din Serie B cu Pordenone Calcio, timişoreanul în vârstă de 22 de ani va evolua sub formă de împrumut la o altă grupare care activează în prezent în Serie C – Piacenza Calcio.

Timişoreanul a avut doar trei apariţii în sezonul trecut de Serie B la prima echipă a celor de la Pordenone, formaţie care a încheiat pe ultimul loc – 20 – campionatul.


În noua stagiune Onişa va evolua în Serie C, dar la Piacenza, sub formă de împrumut. Clubul din Emilia Romagna va avea şi dreptul de a-l achiziţiona definitiv pe mijlocaşul central care a mai trecut pe la Imolese şi Cavese ca senior.

Ca junior, Mihael Onişa a crescut la LPS Banatul şi ACS Poli, înainte de a face pasul în Italia, mai întâi la juniorii lui Virtus Entella, după care a fost acontat de Torino, club care l-a împrumutat la Imolese şi Cavese. Onişa e cotat la 50.000 de euro de transfermarkt.de şi e reprezentat de MTA Group Career Management, firmă care are sediu în Timişoara.

În Italia, evoluează la un nivel mai înalt un alt mijlocaş timişorean. Marius Marin e în continuare în Serie B, ratând promovarea în sezonul trecut cu Pisa. În cazul său s-a vorbit des despre interesul unor grupări din elita Italiei pentru transferul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.