Formația timișoreană Exhumater susține primul concert în fața publicului: „Suntem nerăbdători să...

Formația timișoreană Exhumater susține primul concert în fața publicului: „Suntem nerăbdători să ieșim pe scenă“

1
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Exhumater va susține primul concert în cadrul Embargo Fest, eveniment care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în perioada 12 – 14 august la Două Dealuri (între Recaș și Herneacova), ocazie cu care amatorii de rock vor avea parte de un recital pregătit cu minuțiozitate de către cei cinci membri ai formației.

„Suntem o trupă de death/trash care acrivăm în forma actuală de la debutul pandemiei în 2020.


Stilul abordat este un amalgam inspirat din pionierii și legendele care ne-au făcut adolescența mai frumoasă. Totul reunit sub marea glugă a genului Death/Thrash metal și respectând rețeta anilor `80 – `90: keep it true, keep it simple!“, spun membrii Exhumater.

Recitalul formației alcătuite din Rolland Ivănescu – voce, Răzvan Caius – chitară, Vișan Leontin – chitară, Florin Acsinte – bass și Daniel Iakso -tobe va avea loc sâmbătă 13 august de la ora 21 la scena Fortress din cadrul Embargo Fest, iar albumul de debut al lor este programat să fie lansat în primăvara anului viitor.

„Ne-am bucurat de invitația organizatorilor Embargo Fest care ne-au oferit ocazia de a ieși pentru prima oară în fața publicului, pe scenă. Pregătim așa cum se cuvine primul nostru concert, care cu siguranță va rămâne un moment cheie. Suntem nerăbdători să ieșim pe scenă cu piesele pe care le-am pregătit pentru această ocazie și sperăm să ne vedem în număr cât mai mare la debutul nostru de sâmbătă“, au transmis membrii trupei.

1 COMENTARIU

  1. O păsărică mi-a șoptit că băieții ăștia chiar se pricep să facă muzică bună.Nucleul trupei, Leo, Florin și Donny au forjat, în studioul propriu, de câțiva ani deja, nucleul unui metal de calitate superioară, care va surprinde plăcut urechea ascultătorului iar Caius și Rollo au completat decisiv și irevocabil cvintetul sonic de excepție.
    Astfel, debutul acestei trupe este un „must see” pentru orice rocker respectabil din zona de vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.