Goran Bregovic cântă la Embargo Fest, în Timiș. Patru scene și peste...

Goran Bregovic cântă la Embargo Fest, în Timiș. Patru scene și peste 50 de trupe și artiști la ediția din acest an a evenimentului

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, în apropiere de Timișoara, mai exact în locația Două Dealuri care se află între Recaș și localitatea Herneacova.

Goran Bregovic va fi prezent în fața publicului din Banat vineri, 12 august, alături de Wedding and Funeral Band, iar scena principală va găzdui şi trupe precum: Spitalul de Urgență, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Țapinarii, Lupus Dacus, Dragoș Moldovan, iar fiecare seară de festival programul se va încheia cu Vinilorama, un party susținut de Bogdan Puriș și Zoleevee. Pe lângă Main Stage, The Fortress şi Culto Cort, Embargo Fest va găzdui şi o scena dedicată genului Drum & Bass, care poartă numele Nemesis Sound Community. Această scenă este cu acces gratuit şi realizată în parteneriat cu Asociaţia NoSheep, iar programul începe la ora 24:00. DJ-ii care vor mixa această scenă sunt Vigilante (FR), Horizon (SUA), AngelOne (IT), A.L.N. (IT), Blazin, Beastboy, Cips, Deelow, Digimodz, Flow B si mulți alții.

Ediţia din acest an a festivalului se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 30 ha şi va cuprinde mai multe zone cu diferite activităţi.


La faţa locului va exista o expoziţie de maşini de epocă, târg de meşteşugari cu ateliere creative, spaţii de joacă pentru copii, zonă cu activităţi sportive şi 2 zone dedicate gastronomiei autohtone.

Embargo Fest este un eveniment cultural care promovează minoritățile și multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar anul acesta vom oferi intrarea gratuită copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 65 de ani, dar și tuturor refugiaților din Ucraina, care se află în număr mare si in zona de vest a tarii. Motto-ul festivalului este Back to the Roots.

Primele 1000 de bilete şi abonamente la preţ redus s-au vândut deja. Un bilet de 1 zi pentru concertul lui Goran Bregovic (vineri, 12 august) costă acum 120 de lei, biletul pentru sâmbătă, 13 august, costă 80 de lei, iar cel pentru duminică, 14 august, 40 de lei. Abonamentul pentru cele 3 costă 190 lei și se poate achiziționa de pe site-ul www.embargofest.com, până in data de 11 august.

Parcarea și camping-ul vor fi gratuite, iar trasportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timișoara – Două Dealuri, cu plecare de la Timișoara – Punctele Cardinale, în intervalul orar 18 – 21 (spre eveniment) și 24 – 03 (spre Timișoara), iar un drum costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.