Întreruperi în furnizarea apei în Timişoara şi judeţul Timiş. Anunţurile Aquatim şi...

Întreruperi în furnizarea apei în Timişoara şi judeţul Timiş. Anunţurile Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat noi întreruperi în furnizarea apei din cauza unor avarii vineri. Astfel, consumatorii de pe străzile Macilor, Balta Verde, Republicii, din Timișoara, precum și cei din Izvin, Recaș şi Remetea Mare, nu vor avea apă azi până la ora 15. 

De asemenea, la Urseni e întreruptă apa între 9 şi 17, ca urmare a lucrărilor „de deviere a conductei care alimentează cu apă localitatea”.


Lucrarea face parte din obiectivul de interes național ”Varianta de Ocolire Timișoara Sud”. Totodată, în Timişoara, între orele 08.00-15.00 e întreruptă furnizarea apei pentru că sunt lucrări pe Calea Stan Vidrighin / Industriei, „legătură de conductă la rețeaua de apă potabilă, parte din proiectul POIM”. Vor rămâne fără apă str. Vidrighin, Cerna, 1 Decembrie între Vidrighin și Cerna, Constructorilor, L.Rebreanu nr.181, Chimiștilor, cât și firmele Dalli, Draxlmayer, Lukoil, EEE, Spumotim, Egeria, Dosetimpex, Mecatim, Continental, Auchan, Lidl.

Altfel, luni, locuitorii din Butin, Percosova, Șemlacu Mare şi Șemlacu Mic nu vor avea apă între orele 9-15 deoarece sunt programate lucrări de spălare a reţelei de distribuţie.

Tot azi, o parte din clienţii Colterm din Timişoara rămân fără apă caldă. Motivul: lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Până la ora 12, nu au apă caldă consumatorii de la la PT 37. Vor fi afectați cei arondați străzilor: Cugir, nr. 4, 8, 10, 12, 14 și Felix, nr. 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.