Muzică timișoreană imprimată pe vinil: ediția a doua a proiectului Lost Tapes

Muzică timișoreană imprimată pe vinil: ediția a doua a proiectului Lost Tapes

0
DISTRIBUIȚI

Scena muzicală timișoreană va avea parte de un nou eveniment deosebit în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului Lost Tapes, care va avea parte de un vinil cu imprimări ale unor artiști din orașul nostru care au activat după anul 2000.

Prima ediție a acestui proiect s-a materializat printr-un triplu vinil sub genericul „LOST TAPES – muzica pierdută și regăsită a anilor ‘90” care conține melodii interpretate de AIM, Arpad Kajtar, Baraka, Confuz, COROZIV, Daniel Silvian Petre, De comun acord, Era Ticăloșilor, Implant Pentru Refuz feat. Toni Dijmărescu, Oranj Screaming Heads și Scrum.

„Dacă prima ediție ne-a adus un triplu vinil cu muzica anilor ’90 ce nu s-a regăsit vreodată pe un suport discografic, acum documentăm artiști de după anul 2000: vom filma o serie de interviuri cu aceștia, îi vom pune din nou pe scenă, printr-o serie de Lost Sessions, iar la final vom lansa un disc de vinil cu piesele acelor ani.


Pe material îi vom avea pe: Făt Frumos, Melting Carousel, Rubik’s Cube, Dian, SART, Pandora, PNAL și Stone Fixion“, spun inițiatorii acestui proiect.

Primul eveniment din seria Lost Sessions va avea loc joi, 11 august, de la ora 19:00, la Muzicon (Splaiul Peneș Curcanul 4-5), sub forma unui DJ set cu Ovidiu Zimcea.

Ovidiu este născut în Timișoara anului 1988 și a început să facă muzică de dormitor în anul 2006. Din 2007, fiind student la film, a compus coloane sonore pentru colegii care aveau nevoie de muzică în scurtmetrajele lor, iar mai apoi pentru film, dans contemporan și teatru. În parcursul lui muzical a lucrat cu formații diverse printre care Paperjam, Exit Oz, Alexandrina, Murnau și Everybadea, sub diverse identități și pseudonime, iar acum lucrează la un album solo de debut.

Proiectul Lost Tapes este dezvoltat de asociațiile Noi-Recreăm, Viniloteca și Muzicon și finanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.